Yaşlanan İnsan ve Toplum

23 Mart 2023 -10:00
Kayıt: https://e-studybox.com/courses-details/yaslanan-toplum-ve-insan
Facebook etkinlik linki: https://fb.me/e/ZCnUCgkb

Yaşlılığın bilinçli girişimlerle nasıl planlanabileceği ve anlamlı bir yaşam döneminin nasıl sağlanabileceği konusunu ele alan bu webinarda, tüm dünyada giderek artan yaşlı nüfusuna yönelik algıyı dönüştürmek ve Türkiye’ye özgü bir yaşlı üniversitesi modeli oluşturmayı hedefleyerek 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi programınının kurucusu Prof. Dr. İsmail Tufan, ülkemizdeki bakıma muhtaç yaşlıların doğru şartlarda bakım görebilmeleri için aktif bir şekilde önemli bir mücadele koyan Yaşlı Hakları ve Ruh Sağılığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Hatice Jenkins ve ülkemizdeki ilk ve tek tazelenme programı Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Emete Toros bir araya geleceklerdir.

KAYIT OLMAK İÇİN:
1. https://e-studybox.com sitesini ziyaret edip kayıt oluşturunuz.
2. Kayıdınızı oluşturduktan sonra kurs sayfasına girip ücretsiz olan ‘Yaşlanan Toplum ve İnsan’ kursu. sepetinize ekleyiniz ve satın alınız: https://e-studybox.com/courses-details/yaslanan-toplum-ve-insan
3. E-postanıza gelen teyit linki tıklayınız ve webiner saatinde websiteye girip soldaki menüde ‘Benim Kurslarım’ı tıkladığınız zaman webiner sayfası açılacaktır.

KATILIM BELGESİ İÇİN:
1. Seminer tamamlandıktan sonra katılım belgesi aktif hale gelecektir.
2. Bu seminer ücretsizdir, fakat katılım belgesi almak isterseniz ücreti 69 TL dir.
3. https://e-studybox.com sitesinde profilinize giriş yapınız ve ‘Kurslarım’ butonuna tıklayınız ve kursu tamamlamanızın ardından çıkan ‘Sertifika Al’ butonuna tıklayarak sertifikanızı indiriniz.
4. Profilinizde ‘Sertifika’ butonuna tıklayarak sertifikanızı görebilirsiniz.