Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Yaşlı Hakları Hareketi Projesi kapsamında Fon Geliştirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği tarafından Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında VII Hibe Programı kapsamında finanse edilen ve Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği tarafından uygulanan, Yaşlı Hakları Hareketi Projesi, 11 Mart ve 8 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlediği fon geliştirme eğitimini başarı ile tamamladı. Sn. Cemil Hafız tarafından dernek üyelerine yönelik gerçekleştirilen eğitimin ilk gününde, fon geliştirmeye dair genel bilgiler, hedef kitle, ürün ve kanallar, fon geliştirme yöntemleri ve yapısına dair konular anlatıldı. İkinci gününde ise, fon geliştirme stratejileri ve bu stratejilerin nasıl uygulanabileceğine dair konular ele alındı. Ayrıca katılımcılar iki çalışma grubuna ayrılarak derneğin 1 yıllık fon toplama stratejisini de hazırladılar. Stratejiler tek tek okunarak üyeler arasında tartışıldı ve 1 yıllık strateji planı başarıyla tamamlandı. Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği, eğitimin ardından oluşturulan ekiple birlikte, bu stratejileri uygulamak için operasyonel plan geliştirerek fon toplama çalışmalarını daha planlı ve başarılı bir şekilde uygulayacaktır.


Bu yayın Avrupa Birliği tarafından finanse edilmiştir. İçerik tamamıyla Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’nin sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.